Енергоатом: Тікаючи з ЧАЕС, окупанти забрали з собою полонених українських нацгвардійців

Енергоатом: Тікаючи з ЧАЕС, окупанти забрали з собою полонених українських нацгвардійців

Укрінформ
Тікаючи з території Чорнобильської АЕС, російські окупанти забрали нацгвардійців, яких тримали у полоні з 24 лютого.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на працівників ЧАЕС повідомляє пресслужба НАЕК "Енергоатом" у Телеграмі.

"Тікаючи з території Чорнобильської АЕС, російські окупанти забрали нацгвардійців, яких тримали у полоні з 24 лютого. Про це повідомили працівники ЧАЕС, які перебувають на станції", - йдеться у повідомленні.

Також у пресслужбі повідомляють, що на поточний момент сторонні особи на майданчику Чорнобильської атомної електростанції (ЧАЕС) не перебувають.

"За повідомленням персоналу Чорнобильської атомної електростанції, на майданчику АЕС на даний час немає сторонніх осіб", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, за інформацією НАЕК "Енергоатом", російські війська, які захопили Чорнобильську АЕС та інші об‘єкти у Зоні відчуження, 31 березня двома колонами вирушили в бік українського кордону з білоруссю. Водночас, за словами міністра енергетики України Германа Галущенка, у міністерства немає стовідсотково підтвердженої інформації, що загарбники залишили територію ЧАЕС.

Чорнобильська атомна електростанція була захоплена російськими військами у перший день агресії – 24 лютого. Лише 20 березня вдалося провести часткову ротацію персоналу ЧАЕС та евакуацію осіб, які там перебували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-