Резніков розповів Ердогану про воєнні злочини росії проти мирного населення

Резніков розповів Ердогану про воєнні злочини росії проти мирного населення

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков детально поінформував турецького президента Реджепа Таїпа Ердогана про воєнні злочини, що вчиняє росія проти мирного населення України.

Про це Резніков написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні в Стамбулі мав за честь бути прийнятим Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом. Принагідно я висловив подяку Турецькій Республіці за підтримку України, в тому числі політичну та дипломатичну. Ми обговорили ситуацію на передовій. Я детально поінформував главу Турецької держави про воєнні злочини, що вчиняє росія проти мирного населення України, та руйнування інфраструктури», - написав Резніков.

За його словами, окрему увагу під час зустрічі приділили питанням гуманітарної допомоги та можливості евакуації мирного населення з Маріуполя, насамперед - поранених.

«Я щиро вдячний Президенту Туреччини та всьому турецькому народу за підтримку нашої країни та допомогу громадянам України, які, рятуючи свої життя, були вимушені покинути Батьківщину і втікати до Туреччини від цієї війни, яку розв‘язала росія проти України», - додав Резніков.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський узгодив із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом подальші спільні кроки на шляху до досягнення миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-