ГУР Міноборони отримало особисті дані російських розвідників, які чинять воєнні злочини

ГУР Міноборони отримало особисті дані російських розвідників, які чинять воєнні злочини

Укрінформ
Головне управління розвідки України отримало дані військовослужбовців 1327 центру застосування розвідпідрозділів та підрозділів спецпризначення ГРУ, котрі скоюють воєнні злочини проти народу України (військова частина 25908, що дислокується в н.п. Ботлих, Республіка Дагестан).

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

«Головне управління розвідки України здобуло список військовослужбовців 1327 центру застосування розвідувальних підрозділів та підрозділів спеціального призначення ГРУ, що скоюють воєнні злочини проти народу України. Недорозвідники, ми все знаємо про вас! Гарантуємо, що ніякий "центр" вас не підготує до гніву, який на вас чекає не тільки від нашого підрозділу, а й від усього народу України!», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, П.І.Б., фото кожного окупанта, скан-копії їх водійських посвідчень, підрозділ, посада, військове звання можна переглянути у PDF-форматі.

Також інформація є на офіційному сайті ГУР Міноборони України.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило список співробітників Федеральної служби безпеки росії, які беруть участь у злочинній діяльності країни-агресора на території Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-