Російські війська зазнають великих втрат в Україні – Міноборони Британії

Російські війська зазнають великих втрат в Україні – Міноборони Британії

Укрінформ
Зазнавши великих втрат в Україні, частина російських військ була змушена повернутися до росії й білорусі, зокрема, для переформування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Twitter.

«Частини рф, що зазнали великих втрат, були вимушені повернутися до білорусі та росії для переформування та поповнення запасів», - заявили у відомстві.

У Міноборони додали, що такі дії й далі посилюють тиск на і так навантажену логістику росії й демонструє труднощі, з якими стикається росія при реорганізації своїх підрозділів.

Зазначається, що ймовірно росія продовжить компенсувати свої обмежені можливості наземного маневрування за допомогою масових артилерійських і ракетних ударів по українських містах.

У британському відомстві також вважають, що заяви російських чиновників про зосередженість на наступах в Донецькій й Луганській областях є мовчазним визнанням того, що вона не може підтримувати наступ на більш ніж одному напрямку.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-