МЗС Франції про дії рашистів у Маріуполі: Це новий Алеппо

МЗС Франції про дії рашистів у Маріуполі: Це новий Алеппо

Укрінформ
Страшні бомбардування Маріуполя шокували увесь цивілізований світ. окупанти просто стирають місто з лиця землі та бездушно атакують мирне населення.

На міжнародному форумі в Катарі міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан закликав Захід допомогти Маріуполю, в іншому випадку його знищення буде "колективною виною", передає Укрінформ із посиланням на The Times of Israel.

За його словами, російська «облога» проти українських міст має викликати «колективну провину».

"Маріуполь – це новий Алеппо... Цивільне населення вбивається, знищується, страждання жахливі... Я думаю, що ми перебуваємо на переломному етапі, коли параметри стабільності та безпеки в Європі ставляться під сумнів", – сказав він.

Нагадаємо: найближчим часом президент Франції Еммануель Макрон проведе чергову розмову з Путіним та спробує домовитися з ним про евакуацію цивільного населення Маріуполя.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-