Президент присвоїв звання Героя України 15 військовослужбовцям ЗСУ

Президент присвоїв звання Героя України 15 військовослужбовцям ЗСУ

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підписав укази про присвоєння звання Героя України 15 військовослужбовцям Збройних сил України, трьом із них - посмертно.

Про це він повідомив у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Збройні сили нашої держави стримують окупантів, а на частині напрямків роблять навіть кроки вперед. Молодці. Хоробрість наших захисників, те, як мудро вони поводяться на полі бою... Це настільки важливо, що жодних слів вдячності просто не вистачить. Але знову й знову я не втомлююся дякувати. Кожному нашому захиснику, кожній нашій захисниці... Усім, хто виборює майбутнє для нас із вами, для наших дітей, для нашого народу", - заявив Глава держави.

Він повідомив, що підписав укази про присвоєння звання Героя України 15 військовослужбовцям Збройних сил України, трьом із них – посмертно.

Крім того, Президент підписав указ про відзначення державними нагородами 142 військовослужбовців ЗСУ та пʼятьох військовослужбовців Управління державної охорони.

Зеленський зазначив, що підписувати такі укази для нього велика честь.

"Вічна памʼять всім нашим героям. Вічна памʼять кожному, хто віддав життя за Україну. Заради нас з вами", - додав він.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-