росії не допоможуть ані роздача рублів, ані пошук маргіналів на смітниках – Зеленський

росії не допоможуть ані роздача рублів, ані пошук маргіналів на смітниках – Зеленський

Укрінформ
Україна має історичне коріння та моральну основу на всі свої території, а російським загарбникам не допоможуть ані їхні рублі, ані пошук маргіналів, яких намагаються видати за «проросійську владу» на місцях.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Україна - єдина у прагненні жити вільно, жити незалежно. І заради власних мрій, а не чужих хворих фантазій. Кожен день нашої боротьби за Україну, за нашу державу, кожен вияв нашого спротиву в усіх районах, куди окупанти зайшли поки що, доводять, що Україна – це сповнена життям держава, яка має історичне коріння і моральну основу на всі свої території», - сказав глава держави.

Він переконаний, що росіянам не допоможе нічого, що вони роблять у тимчасово захоплених населених пунктах, у тому числі відключення нашого телебачення і підключення московських телеведучих, листівки з пропагандою, роздача рублів, які, за словами Зеленського, у росії скоро «прийматимуть за вагу чи на вагу, а не за номіналами».

«Не допоможе і підкуп маргіналів яких окупанти шукають по всіх смітниках, щоб зобразити, нібито, проросійську владу», - зазначив Президент.

Водночас він наголосив, що відповідь російським військам буде тільки одна - ненависть і презирство - та запевнив, що неминуче прийдуть Збройні Сили України.

Як відомо, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну.

Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-