Литовці надсилають до України мотоцикли, пристосовані для військових потреб

Литовці надсилають до України мотоцикли, пристосовані для військових потреб

Укрінформ
Мотоцикліст, учасник ралі Дакар Баліс Бардаускас передає українським військовослужбовцям спеціальні мотоцикли, пристосовані для військових потреб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Delfi.

«Ці мотоцикли для української армії передадуть туди, де їх найбільше потребують. З 2005 року на Дакарі та інших ралі я познайомився з багатьма українцями. Частина з них зараз служать у спецзагонах, тому маю прямий зв'язок із конкретними військовими частинами. Вони мені прямо сказали – у нас багато чого немає, шліть усе», – сказав Бардаускас.

Перші три мотоцикли були доставлені до України минулого тижня. Найближчим часом передадуть 30 нових мотоциклів KTM. Надалі планується зібрати для потреб українських військових ще 200-300 мотоциклів. Крім того, найближчим часом доставлять і п'ять електромотоциклів (можуть їздити без додаткової зарядки півтори години).

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-