Кулеба закликав бойкотувати мережу «Ашан» через продовження бізнесу в росії

Кулеба закликав бойкотувати мережу «Ашан» через продовження бізнесу в росії

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав клієнтів і партнерів бойкотувати французьку мережу супермаркетів «Ашан» та інші торговельні мережі, які продовжують діяльність у росії.

Як передає Укрінформ, відповідний заклик глава української дипломатії оприлюднив у Твіттері.

«Відмовляючись припинити підприємницьку діяльність в Росії, Auchan Holding робить свідомий вибір на користь подальшого спонсорування російських звірств в Україні та отримання кривавих прибутків. Я закликаю всіх клієнтів і партнерів по всьому світу бойкотувати AUCHAN_France, Alcampo, Leroymerlinfr, Decathlon», - написав Кулеба.

Як повідомлялося, станом на 16 березня понад 200 західних компаній повністю вийшли з російського ринку та припинили взаємодію партнерами рф. Ще майже чотири сотні компаній частково обмежили роботу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-