У Міноборони оновили дані про втрати російських загарбників - близько 16 400 осіб

У Міноборони оновили дані про втрати російських загарбників - близько 16 400 осіб

Інфографіка
Укрінформ
Упродовж нападу росії на Україну станом на 26 березня втрати російських окупантів в особовому складі становлять близько 16 400 осіб, також зафіксовані значні втрати у техніці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України у Фейсбуці.

Зокрема зазначається, що загальні бойові втрати противника з 24 лютого по 26 березня орієнтовно склали: особового складу - близько 16 400 осіб, танків ‒ 575 одиниць, бойових броньованих машин ‒ 1640 одиниць, артилерійських систем – 293 одиниці, РСЗВ - 91 одиниця, засоби ППО - 51 одиниця.

Також повідомляється про знищені українськими захисниками 117 літаків загарбників, 127 гелікоптерів, 1131 одиниці автомобільної техніки, 7 одиниць кораблів /катерів, 73 цистерн з ПММ, 56 БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Окрім того, у вказаний період Збройними силами України знищено 19 одиниць спеціальної техніки та 2 пускових установки ОТРК/ТРК.

У МОУ зазначають, що дані уточнюються, бо підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-