Ворог готується до бойових дій та мобілізовує свої сили – Міноборони

Ворог готується до бойових дій та мобілізовує свої сили – Міноборони

Укрінформ
Попри зменшення інтенсивності бойових дій з боку ворога, ситуація складна, тож ми маємо готуватися до його наступу.

Про це заявила заступник міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо говорити взагалі про ситуацію на фронті, то, по-перше, фронт величезний – 1800 кілометрів. Станом на зараз зменшена інтенсивність наступальних дій з боку ворога, але насправді він готується продовжувати ці дії. Російська армія мобілізовує свої сили, особовий склад», - сказала Маляр.

Вона зазначила, що з цим у російських військ проблема, оскільки вони звертаються до інших країн, а також проводять зараз приховану мобілізацію.

«Але з іншого боку, погана новина - оскільки вони це роблять, це означає, що вони будуть продовжувати наступ. Тобто наша ситуація, попри те, що ми сильні, складна, вона вимагає певного часу і певних зусиль від кожного з нас. І ми повинні це розуміти», - підкреслила заступник міністра оборони.

24 лютого президент рф путін розпочав масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-