Голова розвідки України обіцяє «справжнє пекло» для росіян

Голова розвідки України обіцяє «справжнє пекло» для росіян

Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов попереджає, що невдовзі для російського агресора настане «справжнє пекло».

Як передає Укрінформ, про це йдеться в його інтерв'ю виданню The Nation.

«Скажу, що скоро настане весна, наші ліси зазеленіють, а для агресора відкриється справжнє пекло», - зазначив Буданов.

Водночас, за його словами, попри відносний успіх українських військових у стримуванні росіян, «ситуація дуже складна».

«У нас на території є великі російські війська, які оточили міста України. Щодо перспектив миру, то, всупереч переговорам, вони все ще залишаються туманними і непередбачуваними», - пояснив керівник військової розвідки.

Буданов не схильний довіряти росіянам.

«Російська сторона ніколи не була передбачуваною в разі переговорів. Наша країна розуміє, з ким маємо справу, і ми не очікуємо тут жодного дива. Ми маємо справу з армією злочинців, грабіжників, найманців, і ми готові боротися і перемагати», - сказав він.

На думку Буданова, російське командування зробило чимало прорахунків, чим скористалися ЗСУ.

«Українська армія показала, що російська армія як друга армія у світі – це великий міф, просто середньовічна концентрація живої сили, старі методи ведення війни», - вважає керівник розвідки.

Він сподівається, що наприкінці війни Україна нарешті зможе розгорнути повністю функціональну систему протиповітряної оборони та шукати міжнародних гарантій, які забезпечать їй мир.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Європейський Союз застосував потужний пакет санкцій проти росії як країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-