Резніков вручив бійцям на передовій нагородну зброю

Резніков вручив бійцям на передовій нагородну зброю

Фото
Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков разом із командувачем Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковником Олександром Сирським відвідали передові позиції наших воїнів.

Як передає Укрінформ, про це Резніков поінформував у Фейсбуці.

«Учора разом з командувачем оборони Києва та області - командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Сирським відвідав передові позиції наших воїнів. Мав честь вручити нашим захисникам відзнаки Міністерства оборони – нагородну вогнепальну та холодну зброю», - поінформував Резніков.

За його словами, наші хлопці зустрічають ворога на передньому краї, і саме завдяки їм та їхнім побратимам та посестрам російські загарбники уже місяць намагаються виконати триденний план по їх зустрічі в Україні квітами. «Танок на граблях окупанту, мабуть, подобається, тож, досвід Чорнобаївки їм в допомогу»,- заявив очільник Міноборони.

Він зазначив, що на всіх напрямках стратегічної оборони столиці настрій однаковий – наші захисники впевнені, сповнені оптимізму, готові гнати загарбників до кордону.

«Київ під надійним захистом нашої армії. Це означає, що Україна вистоїть за будь-яких умов», - запевнив він.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-