Ніколи не говоріть, що наша армія не відповідає стандартам НАТО - Зеленський

Ніколи не говоріть, що наша армія не відповідає стандартам НАТО - Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час виступу на саміті НАТО закликав лідерів країн Північноатлантичного альянсу не говорити, що українська армія не відповідає стандартам НАТО. І закликав Альянс до реальних дій та реальних гарантій безпеки.

Як передає Укрінформ, про це він сказав під час виступу перед учасниками саміту НАТО, повідомили в ОП.

“Після такого місяця війни. Це прохання заради наших військових. Після такої війни проти Росії... Більше, прошу, ніколи, ніколи не говоріть нам, що наша армія не відповідає стандартам НАТО. Ми показали, на що здатні наші стандарти. І як багато ми можемо дати загальній безпеці в Європі і світі. Як багато ми можемо зробити для захисту від агресії проти всього, що ми цінуємо. Що ви цінуєте. Але НАТО ще належить показати, що Альянс може зробити. Для порятунку людей. Показати, що це дійсно найпотужніше оборонне обʼєднання у світі. І світ чекає. І Україна дуже чекає. Чекає реальних дій. Реальних гарантій безпеки. Від тих, чиє слово варте довіри. І чиї дії можуть зберігати мир. По-справжньому. Пропозиції всі – на столі. Наші потреби – на столі. Мир – потрібен нам негайно. Відповіді – тільки за вами”, - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала неспровоковану масштабну військову агресію проти України, яка зустріла запеклий спротив від Збройних сил та від усього народу країни.

У Брюсселі 24 березня відбудуться відразу три зустрічі на вищому рівні - в НАТО, в ЄС та в форматі «G7», які будуть присвячені реагуванню та кризу, що була спровокована війною путіна проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-