Президент: Ми витримали у шість разів довше, ніж планував ворог

Президент: Ми витримали у шість разів довше, ніж планував ворог

Укрінформ
Україна вже впродовж місяця чинить опір російському вторгненню, і це у шість разів довше, ніж розраховував агресор.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже місяць минув. Ми витримали у шість разів довше, ніж планував ворог. Ніж російське командування доповідало російському президенту. Вони були впевнені, що Україна – це не держава. Вони були впевнені, що ми – це не народ. Вони обманули самі себе. Але нам немає до них діла. Це їхнє державне самогубство. А ми лише захищаємо своє життя. Свою свободу. Нашу власну державу. Наших дітей. А значить – наше майбутнє. Це війна за незалежність. І ми зобовʼязані перемогти", – підкреслив Президент.

Він запевнив, що кожне місто, яке нині героїчно чинить спротив, буде відбудовано, а загарбники - притягнуті до відповідальності за кожен злочин.

"Усі наші люди будуть жити у вільній Україні. Після нашої перемоги. Яка настане тим швидше, чим більше ми будемо всі у єдності. Ми всі – українці. Ми всі – європейці. Ми всі – вільні люди вільного світу. У єдності! На полі бою і на політичних посадах, на мітингах, на самітах, в роботі і у спілкуванні з людьми. Усіма своїми діями ми повинні спонукати росію шукати мир. Усіма своїми діями ми повинні наближати перемогу свободи", – наголосив глава держави.

24 лютого президент рф путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-