«Як Андрюша в Україні воював»: військові частинами публікуватимуть щоденник загарбника

«Як Андрюша в Україні воював»: військові частинами публікуватимуть щоденник загарбника

Укрінформ
Військові Волинської 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого знищили російського загарбника, який викрав шкільний автобус.

Як виявилося, він вів щоденник, частину цих записів українські військові оприлюднили у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Український шкільний автобус, спотворений рашистською мерзотою. В цьому автобусі пересувався по нашій українській землі ворожий солдатик Андрюша, помічник гранатометника. Від Андрюші вже нічого не залишилося, пішов на перегній. А по ньому залишився щоденник, який Андрюша почав вести 23 лютого...», - йдеться у повідомленні.

Відтак, маючи в своєму розпорядженні щоденник ворожого солдата 14 окрема механізована бригада вирішила в соцмережі частинами викладати ексклюзив під назвою «Як Андрюша в Україні "воював"». При цьому зберігши орфографію та пунктуацію автора.

«23.02. Я сидел всю ночь, пил пиво, ел чипсы, играл Kingdome come
Заснул в 7 часов. Проснулся от звонка начальника. В 3 на работу с вещами сказал это в 12 часов. Мать запаниковала, я позвонил Николаенко, сказал мне нужно идти. До конца сопротивлялся, все же пошел. Выехал в 2 часа с отцом и Мариной, чтобы папу не забрали на обратном пути. Пришел на работу, занесли в список, отвезли на Мясокомбинат. Дали форму, запихнули в грузовик, где я сидел на полу. Приехали в Илловайск, распределили – я стрелок-помощник гранатометчика», - так описує свій перший день солдат Анрюша.

Волинські військові обіцяють продовження історії в наступних постах.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-