«По цимбалах з Романом Цимбалюком»: у новому випуску - позиція Австрії у війні рф проти України

«По цимбалах з Романом Цимбалюком»: у новому випуску - позиція Австрії у війні рф проти України

Відео
Укрінформ
У середу, 23 березня, зустрічайте черговий випуск передачі "По цимбалах з Романом Цимбалюком". Цього разу - розмова з власним кореспондентом Укрінформу у Відні Василем Коротким про те, яку позицію зайняла нейтральна Австрія у російсько-українській війні.

У прямому ефірі Київ-Відень дізнаєтеся, як Австрія відреагувала на повномасштабне вторгнення росії в Україну, яку допомогу надає українському народові, як бореться з російським впливом і припиняє бізнес у рф, чи залишилися в країні "путінферштеєри" і чим зараз займається партнерка путіна по танцях Карін Кнайссль.

Також буде обговорено і саму австрійську модель нейтралітету, в тому числі те, чи може вона підійти Україні та чи вплинула російсько-українська війна на дискусії в Австрії щодо її нейтрального статусу.

Нагадаємо, 7 лютого Укрінформ розпочав цикл передач "По цимбалах з Романом Цимбалюком", присвячених українським та міжнародним подіям тижня, які подаватимуться в інтерпретації Романа та крізь призму країн, у яких працюють кореспонденти агентства.

Зокрема, у двох попередніх випусках на зв’язку були власкори Укрінформу в Варшаві та Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-