Росія намагатиметься придушити спротив у захоплених містах - британська розвідка

Росія намагатиметься придушити спротив у захоплених містах - британська розвідка

Укрінформ
За даними британської військової розвідки, росія намагатиметься силою придушити протести українців у тимчасово окупованих містах.

Про це йдеться у стислому інформаційному зведенні міноборони Британії, оприлюдненому у Твіттері, передає Укрінформ.

"Українське мирне населення в окупованих рф містах продовжує протестувати проти російського контролю. Зусилля росії підкорити населення, маніпулюючи ЗМІ, поширюючи пропаганду та встановлюючи маріонеткових, прокремлівських лідерів, поки що провалилися", - йдеться у повідомленні.

Однак, на думку британської сторони, росія, ймовірно, відповість за свої невдачі насильницькими примусовими заходами і спробує придушити спротив українського населення.

Як повідомляв Укрінформ, на мітингу в Херсоні проти агресії рф російські військові застосували зброю, світлошумові та газові гранати.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-