Ткаченко: Прийняти умови рф - означає піти назустріч терористам

Ткаченко: Прийняти умови рф - означає піти назустріч терористам

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає жителів тих міст і регіонів, де точаться особливо запеклі бої з агресором, продовжувати боротьбу.

Про це Ткаченко написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріупольці, харківʼяни, сумчани, чернігівчани, донеччани, луганчани, херсонці, жителі Київської області та всіх українських міст, містечок та сіл, у яких російський агресор не відступає: вся Україна продовжує боротися з вами проти окупантів. Розуміємо, що ви перебуваєте зараз в найскрутнішому стані. Вам зараз дуже важко, і земля йде з-під ніг. Але закликаю вас: борітеся! Не давайте окупантам приводу навіть подумати, що вони домоглися своєї цілі. Бо їм це ніколи не вдасться. Ми з вами сильний та незламний народ, а наша воля сильніша за будь-яку зброю, ви самі це знаєте», - заявив міністр.

Він зазначив, що Україна не може піти на умови рф, бо вони є повним нонсенсом. За його словами, погодитися з ними - означає піти назустріч терористам, які намагаються знищити Україну з лиця землі, загарбавши наші території.

«Тому росіяни вчергове повертаються до своїх «традиційних» дій: влаштовують геноцид української нації. Це має скінчитися. Треба вистояти, друзі. Тримаймося купи і даємо відпір ворогу. Вірю, що зовсім скоро ми святкуватимемо перемогу. Але для цього маємо бути сильними, разом і зараз», - додав Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення щоденно зростає і вже перевищує 3 тисячі. У місті гуманітарна катастрофа.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що внаслідок авіаударів російських військ Чернігів опинився на порозі гуманітарної катастрофи.

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-