Зеленський нагадав військовим льотчикам рф про неминучість покарання

Зеленський нагадав військовим льотчикам рф про неминучість покарання

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив на неминучості відповідальності для російських льотчиків, які бомбардують мирні українські міста.

Про це Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Наші Збройні сили сьогодні порадували. Знову Чорнобаївка – знову розгром окупантів. Знову збиті російські літаки. Особливо важливо – бомбардувальник над Маріуполем. І так буде з кожним, хто вбиває наших людей, мирних людей на нашій мирній землі. Хочу ще раз повторити усім російським льотчикам, які не думають, який наказ вони виконують. Вбивство цивільних – це злочин. І ви будете відповідати в будь-який спосіб. Сьогодні чи завтра – це менш важливо. Головне, що неминуче", – констатував Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Збройні сили України увосьме атакували аеродром у Чорнобаївці на Херсонщині, який російські загарбники використовують для базування командних пунктів.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Верховна Рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-