З Бердянська евакуювали ще 4 384 маріупольців

З Бердянська евакуювали ще 4 384 маріупольців

Укрінформ
З Бердянська 21 березня евакуйовано ще 4 384 мирних жителів заблокованого Маріуполя, з них 1 073 дитини.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Сьогодні з Бердянська евакуйовано ще 4384 маріупольців, з яких 1073 дитини. Усі отримають продукти харчування, необхідну медичну допомогу, а після – тимчасове розміщення. Всього центри підтримки прийняли та надали допомогу майже 30 тис. маріупольців», – йдеться у повідомленні.

У міськраді подякували кожному, хто допомагає рятувати життя маріупольців.

Там нагадали адреси у Запоріжжі двох контакт-центрів підтримки для людей, які на власному транспорті виїхали із Маріуполя до Запоріжжя.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

За даними заступника командира полку «Азов», у Маріуполі бомби російських загарбників падають щодесять хвилин. Окрім танків і артилерії, місто обстрілюють російські десантні кораблі.

Командир полку «Азов» заявив, що у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення зростає щоденно, і нині становить більше 3 тис. людей.

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук поінформувала 21 березня, що з оточеного Маріуполя змогли виїхати 45 тис. людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-