У Сєверодонецьку росіяни відкрили вогонь по дитячій лікарні

У Сєверодонецьку росіяни відкрили вогонь по дитячій лікарні

Укрінформ
У Сєверодонецьку російські загарбники відкрили вогонь по дитячій лікарні, пацієнтів та персонал вдалося вчасно евакуювати.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Сьогодні «русский мир» постукав у двері до малечі – російські нелюди відкрили вогонь по дитячій лікарні в Сєверодонецьку. У результаті сталося загоряння даху. На щастя, усіх маленьких пацієнтів, їх матерів та персонал вдалося вчасно евакуювати. Не розумію, як може піднятися рука цілити у дітей? Як ці покидьки збираються з цим жити? Нема їм пробачення!», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Луганщині міста Сєверодонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Попасна, Новодружеськ, Тошківка протягом дня потерпали від обстрілів російською армією.

За словами Гайдая, сьогодні були знайдені тіла двох загиблих у Лисичанську, трьом пораненим надано першу допомогу, з-під завалів і вогню врятовано вісім людей.

«Загалом упродовж 21 березня в області через російське вторгнення сталося 14 пожеж. Пошкоджено близько 25 об’єктів, з них – 2 багатоквартирних та 16 приватних житлових будинків, дитяча лікарня в Сєверодонецьку, школа в Рубіжному, продовольчий склад, господарчі споруди, гаражі, об’єкти інфраструктури», - констатував керівник ОВА.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-