ЗСУ впродовж доби знищили кілька ворожих тилових колон на Сумщині та Миколаївщині

ЗСУ впродовж доби знищили кілька ворожих тилових колон на Сумщині та Миколаївщині

Укрінформ
Збройні сили України впродовж доби знищили кілька тилових колон військ російської федерації у Сумській та Миколаївській областях.

Про це радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив на брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Протягом доби наші війська завдали потужних ударів по противнику і знищили кілька тилових колон у Сумській та Миколаївській областях", – зазначив він.

Арестович додав, що за попередніми даними, українська армія знищила командувача 8 загальновійськової армії південного воєнного округу російської федерації. За його словами, ця армія відповідала за створення першого та другого корпусу або так званих міліцій самопроголошених "луганської народної республіки" та "донецької народної республіки".

Крім цього, він розповів, що представники цієї армії несли основну відповідальність за події на сході впродовж попередніх восьми років.

Арестович зазначив, що знищення командувача, імовірно, відбулося в районі аеропорту в селищі Чорнобаївка Херсонської області.

Читайте також: У Чорнобаївці українська артилерія вшосте знищила російських загарбників

Як повідомлялося, загальні бойові втрати противника з 24 лютого до 18 березня орієнтовно становлять: особового складу – близько 14 200 осіб, танків ‒ 450, бойових броньованих машин ‒ 1448, артилерійських систем – 205, РСЗВ – 72, засобів ППО – 43, літаків – 93, гелікоптерів – 112, автомобільної техніки – 879, кораблів /катерів – 3, цистерн з ПММ – 60, БПЛА оперативно-тактичного рівня – 12, спеціальної техніки – 11.

Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-