У Чорнобаївці українська артилерія вшосте знищила російських загарбників

У Чорнобаївці українська артилерія вшосте знищила російських загарбників

Укрінформ
За попередніми даними, в селі Чорнобаївка на Херсонщині українська артилерія вшосте знищила російських нападників.

Про це під час телемарафону сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає Укрінформ.

"Є попередні дані, Генштаб повинен це підтверджувати, але можемо тільки говорити про те, що, дай Бог, продовження таких дій російської федерації, дай Бог, продовження життя тим командирам, які виносять подібні, правильні з точки зору України рішення", - сказав Денисенко.

Він нагадав, що ЗСУ знищило в Чорнобаївці п’ятого генерала - генерал-лейтенанта мордвічова, керівника 8-ї армії південного округу росії, яка відповідала за ситуацію на сході України.

"П'ятий генерал за три тижні... Не бувало таких випадків, коли радянський союз втрачав п'ять генералів за три тижні. Тому хай далі висаджуються в Чорнобаївці, ми їх там з радістю чекаємо. Це дуже правильне рішення російської федерації", - сказав Денисенко.

Як повідомлялося, 24 лютого російський президент путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти країни-агресора.

Міжнародний суд ООН 16 березня зобов’язав рф негайно припинити вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-