Повітряні сили ЗСУ за добу знищили три ворожі літаки, вертоліт і три безпілотники

Повітряні сили ЗСУ за добу знищили три ворожі літаки, вертоліт і три безпілотники

Укрінформ
Сили протиповітряної оборони Повітряних сил ЗСУ 15 березня знищили три російські літаки, вертоліт, три БПЛА оперативно-тактичного рівня та дві крилаті ракети.

Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що один зі збитих ворожих літаків не встановлено, а два – винищувачі-бомбардувальники Су-34.

Повідомляється, що авіація Повітряних сил завдавала ракетно-бомбових ударів і по наземних цілях. Зокрема, група тактичного призначення у складі бомбардувальників Су-24м, штурмовиків Су-25, вертольотів Мі-24 армійської авіації під прикриттям винищувачів здійснила дев’ять авіанальотів на колони ворожої техніки та скупчення військ загарбників.

Як повідомляв Укрінформ, на завершення двадцятої доби війни війська рф не виконали свої завдання щодо розгрому угруповань ЗСУ, виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей та інші.

24 лютого російський президент путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-