Зеленський запропонував російським військовим шанс вижити

Зеленський запропонував російським військовим шанс вижити

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський від імені українського народу запропонував російським солдатам дати шанс вижити.

Як повідомляє Укрінформ, про це він сказав у своєму вечірньому зверненні після 19-го дня опору російської агресії.

«Я хочу сказати російським солдатам. Тим, які вже зайшли на нашу землю, і яких ще тільки збираються відправити воювати проти нас. Російські строковики! Послухайте мене особливо уважно. Російські офіцери! Адже ви вже все зрозуміли. В України ви нічого не заберете. Ви забиратимете життя. Вас дуже багато. Але й ваше життя також заберуть. Та заради чого вам гинути? І навіщо? Я знаю, що ви хочете вижити», – сказав Зеленський.

За його словами, перехоплення розмов російських військових свідчать про те, що вони насправді думають про цю війну, про свою державу. Чуючи це все, наголосив Зеленський, ми робимо висновки, і запропонували агресорам вибір.

"Від імені українського народу даю вам шанс, шанс вижити. Якщо ви здаєтеся нашим силам, ми будемо поводитися з вами так, як і належить поводитися з людьми. Саме з людьми – гідно. Як з вами не поводилися у вашій армії. І як ваша армія не поводиться з нашою. Обирайте!», – запропонував український Президент.

Як повідомлялося, 24 лютого розпочалося російське військове вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали, що супроводжується численними жертвами серед мирного населення.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-