У госпіталі, де був Зеленський, в одній палаті з українськими захисниками - військовий рф із Рязані

У госпіталі, де був Зеленський, в одній палаті з українськими захисниками - військовий рф із Рязані

Укрінформ
У госпіталі, де Президент Володимир Зеленський у неділю відвідував українських захисників, нарівні з ними лікують російського військового з Рязані.

Про це розповів глава держави у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

Зеленський нагадав, що відвідав українських бійців, які відновлюються після поранень у військовому госпіталі, поговорив з ними та вручив державні нагороди «за мужність, за славу для України».

«І я дуже хочу, щоб моє до них привітання «бажаю здоровʼя» спрацювало сьогодні саме так потужно, як і наші Збройні сили, які утримують ключові рубежі. Вже 18 днів. До речі, в цьому ж госпіталі лікують і російського військового з Рязані. Він – в одній палаті з нашими захисниками. Отримує ту ж допомогу, від тих же лікарів. Попри те, що робив цей хлопець проти нас, проти України. Але лікарі України його врятували. І це зрозуміло. Бо вони люди, не звірі», - підкреслив Президент.

Він також наголосив, що ми маємо пройти цю війну так, щоб залишитися людьми.

Глава держави подякував лікарям й медичному персоналу, які працюють у Києві, Дніпрі, Вінниці, Львові, Чернігові, у Харкові, Мелітополі, Маріуполі та всіх інших лікарнях і госпіталям України.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у неділю відвідав поранених захисників України, які проходять лікування у військовому госпіталі. У цей медзаклад доправили військових з ушкодженнями різного ступеня тяжкості після боїв у Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-