Данілов про наступ росіян на Одесу: Їх там чекають, легкої прогулянки не буде

Данілов про наступ росіян на Одесу: Їх там чекають, легкої прогулянки не буде

Укрінформ
Російські загарбники планують висадку свого десанту на території Одеської області, щоб узяти під контроль Одесу. Однак українські захисники їх там чекають, і легкої прогулянки у ворога не вийде.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі UA:разом заявив секретар РНБО Олексій Данілов, відповідаючи на питання щодо загрози ворога з боку Чорного моря.

«Це не нова загроза, це стара загроза. На Чорному морі вони хотіли ще 3-4 дні тому зробити цю ситуацію, але була погода, вони вимушені піти в Севастополь, вони повертаються. У них є велике бажання, що стосується території Одеси і Одеської області. Але повірте, їх там чекають, і легкої прогулянки, як вони свого часу хотіли пройтися по Хрещатику, у них так само не буде», - заявив Данілов.

Він запевнив, що командування ЗСУ повністю володіє інформацією та контролює ситуацію в регіоні.

«Ми це цілком усвідомлюємо, ми розуміємо, що там відбувається, і ситуація на сьогодні там під контролем. Там є кому їх зустрічати. Так само як їх зустрічали в Чернігівській області, як їх зустрічали в Київській області. Ми розуміємо, про які сили й засоби йде мова», - запевнив секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що Україна зруйнувала міф про «непереможність» російської армії. Ворог зазнає серйозних втрат особового складу й техніки.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-