Українська армія знищила вже майже 13 тисяч російських загарбників - Зеленський

Українська армія знищила вже майже 13 тисяч російських загарбників - Зеленський

Відео
Укрінформ
Українські військові вбили майже 13 тисяч російських загарбників за 18 днів війни росії проти України, і це більші втрати рф, ніж були у двох чеченських війнах.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав на відеозаписі, поширеному у Телеграмі Глави держави, передає Укрінформ.

"Вісімнадцятий день повномасштабної агресії, повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Майже тринадцять тисяч убитих окупантів за 18 днів. Це вже більше ніж в обох чеченських війнах. Росія втратила тисячі одиниць військової техніки, вони втратили 74 літаки, 86 гелікоптерів. Ми розуміємо, що у них є ще, але і ми будемо захищатись далі", - сказав Зеленський.

Він наголосив, що Україна героїчно бореться і не здається.

Як повідомлялося раніше, від початку війни, станом на 13 березня загальні бойові втрати російських загарбників становлять понад 12 тисяч живої сили, 374 танки, 74 літаків та 86 гелікоптерів.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-