Українські активісти блокують у Польщі кордон для російських і білоруських вантажівок

Українські активісти блокують у Польщі кордон для російських і білоруських вантажівок

Фото
Укрінформ
Українські активісти блокують польсько-білоруський кордон для російських і білоруських вантажівок.

Як передає Укрінформ, про це медіаекспертка, тренерка з безпеки журналістів в Інституті масової інфорфмації Ірина Земляна повідомила у Фейсбуці та опублікувала відповідні світлини.

За її словами, "прямо зараз блокуємо польсько-білоруський кордон для російських і білоруських фур, які попри санкції везуть повні машини товарів, які повиходили з ринку. Таке собі мовчазне толерування від поляків. Але українці знайдуть всюди кожну російську гниду".

Як повідомляв Укрінформ, за даними Центру протидії дезінформації, росія стала світовим лідером за кількістю санкцій за останні 70 років.

За останні вісім років росія отримала санкцій більше, ніж Північна Корея, М'янма, Чилі, Куба, Китай, Іран, Північна Африка та Сирія за 70 років.

Наслідки санкцій для російської федерації (думка Заходу, The New York Times) наступні: після запровадження санкцій у 2014 році валовий внутрішній продукт рф впав на 2%; після запровадження останніх санкцій російська економіка відчуває складнощі; очікується, що країна оголосить дефолт.

Терміни, у які буде оголошений дефолт, називають різні. За найоптимістичнішими для росії прогнозами, банкротство її може статися не раніше ніж у травні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-