Росіянин почне замислюватись, коли відчує себе пересічним мешканцем КНДР – Ткаченко

Росіянин почне замислюватись, коли відчує себе пересічним мешканцем КНДР – Ткаченко

Укрінформ
Звичайний росіянин має відчути себе як звичайний житель Північної Кореї, щоб почати шукати інформацію, чому з ними це відбувається.

Про це сказав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо ми говоримо про звичайних росіян, то тут два напрямки. Один - намагатися донести ту інформацію, яку ми реально знаємо, яка відбувається навколо України, різними засобами - і через Інтернет, і завдяки супутниковому телебаченню. Друге - це санкції. Звичайний росіянин має відчути себе як звичайний житель Північної Кореї. В принципі, вони вже розпочали шлях до цього напрямку, і коли вони дійсно відчують, без карток, без товарів першої необхідності, без можливості подорожувати світом… Коли ця хвиля накриє їх, тоді, я думаю, вони почнуть шукати ті джерела інформації, які дадуть їм розуміння, чого з ними це відбувається», - сказав Ткаченко.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-