У збройних силах рф напружена ситуація, триває розбір польотів - Данілов

У збройних силах рф напружена ситуація, триває розбір польотів - Данілов

Укрінформ
Наразі у збройних силах російської федерації напружена ситуація через відсутність бажаного для них результату у війні проти України.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив в ефірі "Радіо Свобода", передає кореспондент Укрінформу.

"Насправді, там зараз відбуваються дуже потужні процеси в їхніх збройних силах. Там, перепрошую за сленг, триває розбір польотів, хто ж таки винен, що не так сталося, як бажалося. Там доволі напружена ситуація", – сказав він.

Окрім того, за словами Данілова, переважна більшість російських військових не мають бажання воювати.

Водночас секретар РНБО заявив, що українська влада отримувала від спецслужб рф інформацію щодо завдань, які на території України, має виконати так званий чеченський загін. "Це допомогло нам на початку, на третій-четвертий день, знищити одну із трьох угрупувань, які сюди прибули для ліквідації нашого Президента", – повідомив Данілов.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що росія змінила тактику ведення війни проти України. Окрім того, за його словами, було звільнено з посад близько восьми російських генералів.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-