Жорстокість вторгнення рф в Україну неможливо сприйняти без шоку - Зеленський

Жорстокість вторгнення рф в Україну неможливо сприйняти без шоку - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що вторгнення військових формувань російської федерації на територію України не було для нього сюрпризом, але жорстокість цього вторгнення неможливо сприйняти без шоку.

Відповідну заяву глава Української держави зробив в інтерв‘ю для німецької газети "Die Zeit", текст якого є в розпорядженні Укрінформу.

"Якщо ви питаєте про вторгнення, то жодного сюрпризу. Якщо ви питаєте про жорстокість цього вторгнення, то це, звісно, неможливо сприйняти без шоку. Те, що вони роблять з цивільним населенням... Коли скидають авіабомби на житлові будинки або коли бʼють по житловим кварталам з реактивної артилерії – це неможливо зрозуміти. Це очевидні воєнні злочини", – наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-