Росія воює не проти української армії, а проти дітей – Подоляк

Росія воює не проти української армії, а проти дітей – Подоляк

Укрінформ
Російська федерація зараз воює не проти армії України, а проти українських дітей, зокрема проти шкіл, дитячих садочків, пологових будинків.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

«Рф воює не проти української армії, а проти… наших дітей. Конкретно, адресно проти шкіл, дитячих садків, пологових будинків. Щоб діти боялися. Щоб діти плакали. Щоб голодували, мерзли у підвалах. Щоб на очах у дітей убивали їхніх батьків. Просто подивіться на правду про війну», - підкреслив Подоляк.

Він опублікував відеоролик про війну в Україні й страждання дітей, у якому лунає заклик до Європи закрити небо над Україною.

Як повідомлялося, у середу в Маріуполі російські війська знищили під час авіанальоту пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче відділення і терапевтичне. За даними керівника Донецької ОВА Павла Кириленка, унаслідок авіаудару постраждали 17 медиків та породілля.

24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-