Представник МКЧХ повертається до Києва - Шмигаль

Представник МКЧХ повертається до Києва - Шмигаль

Укрінформ
Представник Міжнародного комітету Червоного Хреста повертається до Києва.

Як передає Укрінформ, про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Твітері за результатами розмови з президентом Міжнародного комітету Червоного Хреста Петером Маурером.

"Мав телефону розмову з президентом Міжнародного Червоного Хреста Маурером. Маємо позитивний сигнал: Червоний Хрест повертає в Київ свого представника. Для нас перший пріоритет на зараз – поставки гуманітарної допомоги в оточені міста та евакуація з цих міст людей", - наголосив Шмигаль.

Як повідомляв Укрінформ, 8 березня Маурер запевнив Шмигаля, що МКЧХ докладає всіх можливих зусиль для організації гуманітарних коридорів з/до Маріуполя.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-