Кислиця порадив лаврову звернутися по психіатричну допомогу

Кислиця порадив лаврову звернутися по психіатричну допомогу

Укрінформ
Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця порадив представникам росії, зокрема міністру закордонних справ лаврову, який «обґрунтував» у Твіттері вторгнення в Україну, звернутися по «психіатричну допомогу».

Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, Кислиця, тримаючи в руках роздруківку твіту, зачитав його на засіданні Ради Безпеки ООН у понеділок: «Міністр закордонних справ лавров: мета спеціальної воєнної операції росії - зупинити будь-яку війну, яка може статися на території України або яка може розпочатися звідти».

«Посольство Росії в Лондоні ретвітнуло МЗС Росії, - додав постпред. - Дозвольте нагадати російським дипломатам, що в Лондоні, у разі потреби щодо психічної допомоги, можна набрати номер лінії Національної служби охорони здоров’я: 111».

Як відомо, президент рф путін 24 лютого розпочав масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Триває тринадцята доба боротьби з агресором.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-