Замість гуманітарних коридорів загарбники планують пропагандистську акцію - Зеленський

Замість гуманітарних коридорів загарбники планують пропагандистську акцію - Зеленський

Укрінформ
Російські терористи обстрілюють маршрути гуманітарних коридорів, залишаючи "коридори" тільки для евакуації на тимчасово окуповані території невеликої кількості людей - для створення пропагандистської картинки.

Про це у вечірньому відеозверненні заявив Президент Володимир Зеленський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Була домовленість про гуманітарні коридори. Чи спрацювала вона? Замість неї спрацювали російські танки, російські "гради", російські міни. Вони навіть замінували дорогу, яку погоджували для підвезення продуктів і ліків для людей, для дітей у Маріуполь. Вони знищують навіть автобуси, які мають вивозити людей. Але при цьому вони роблять так, щоб відкрився невеличкий коридор на окуповану територію. На кілька десятків людей. Не так у росію, як до пропагандистів, на телекамери. Мовляв, ось хто рятує”, - сказав Зеленський.

Він назвав дії російської сторони "цинізмом" і "пропагандою".

Як повідомляв Укрінформ, 5 і 6 березня організована після переговорів з рф масова евакуація жителів Маріуполя була перенесена у зв'язку з ворожими обстрілами по затвердженому шляху проходження «зеленим коридором».

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-