Ракетний удар по Вінниці:  Шмигаль просить закрити небо над Україною

Ракетний удар по Вінниці: Шмигаль просить закрити небо над Україною

Укрінформ
Україна вкотре просить міжнародних партнерів закрити небо, адже російські війська продовжують здійснювати ракетні удари по мирним містам. 

Україні потрібне закрите небо, адже РФ продовжує знищувати мірні міста ракетами – Шмигаль

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

«Російські війська здійснили ракетний удар по Вінниці. На мирне місто у центрі України випущено 8 ракет. Звертаємось до всіх партнерів: захистіть людей! закрийте небо над Україною», - закликав Шмигаль.

Президент України Володимир Зеленський раніше повідомив про те, що війська РФ запустили у Вінницю вісім ракет, повністю зруйновано аеропорт. Раніше поблизу Вінниці - в районі села Гавришівка - ворожі ракети влучили у військовий об'єкт.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-