Друга спроба «зеленого коридору» в Маріуполі знову закінчилася обстрілами з боку росіян

Друга спроба «зеленого коридору» в Маріуполі знову закінчилася обстрілами з боку росіян

Укрінформ
У Нацгвардії України поінформували, що друга спроба зробити «зелений коридор» для цивільних осіб для їхнього виїзду з Маріуполя знову закінчилася обстрілами загарбників.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба НГУ в Телеграмі.

«Потрібно розуміти, що через вбивства окупаційними військами цивільних - гарантій безпеки «зелених коридорів» бути не може, адже лише хворий мозок росіян вирішує, коли починати гатити і в кого. Сьогодні повторилася вчорашня ситуація і бойовики відкрили вогонь, не забезпечивши режиму тиші», - уточнюється у повідомленні.

Зі свого боку бійці загону спеціального призначення Національної гвардії України, поліція та інші підрозділи у неділю також інформували громадян про небезпеку таких дорожніх коридорів.

«Залишайтеся в сховищах, якщо не забезпечено повну тишу», - закликали у НГУ.

Також бійці Національної гвардії України закликають всю Україну підтримувати та боротися за Маріуполь.

«Паліть цю ворожу мерзоту! Закидайте ворожу техніку коктейлями молотова, не пускайте окупанта у свій дім! Слава нації! Смерть ворогам», - поінформували у відомстві.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-