Українські військові показали, як черговий

Українські військові показали, як черговий "визволитель" плаче і кличе маму

Відео
Укрінформ
Українські військові оприлюднили відео, де черговий російський військовий телефоном розповідає батькам правду про те, що підрозділи РФ роблять на території нашої країни.

Як передає Укрінформ, відеозапис його розмови з батьками оприлюднений у Фейсбуці Сухопутних військ ЗСУ.

«Російський окупант плаче і кличе "маму". На жаль, розуміння в росіян приходить, лише коли вони потрапляють в полон або коли їх діти лежать вбиті на українській землі. Забирайтесь геть, хто ще живий», - зазначили українські захисники.

На відео чутно, як цей «боєць» зі сльозами розповідає батьку про те, що він потрапив у полон. Що його не б'ють, нагодували, дали одяг. Він розповів про те, що російських військових запускають в Україну, наче гарматне м'ясо колонами, а вони руйнують міста, вбивають мирне населення, дітей.

Потім українські військові запевнили батька в тому, що його сина не вбили та дадуть йому можливість зателефонувати батькам наступного дня. За словами наших захисників, таких «визволителів» будуть передавати, міняти або карати за законом військового часу.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-