Документи про початок війни Росії з Україною затвердили ще 18 січня – ЗСУ

Документи про початок війни Росії з Україною затвердили ще 18 січня – ЗСУ

Укрінформ
Російські військові залишили планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ої окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ, в яких зазначається, що рішення про війну з Україною було затверджене ще 18 січня цього року.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє Військова служба правопорядку у ЗСУ.

«Завдяки успішним діям одного з підрозділів Збройних Сил України російські окупанти втрачають не тільки техніку та живу силу. В паніці вони лишають і таємні документи. Так, у нашому розпорядженні опинилися планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ої окремої бригади морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації. Серед отриманих документів — робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці скритого управління, список особового складу тощо», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, виходячи з отриманої інформації, відомо, що планувальні документи на війну з Україною були затверджені ще 18 січня 2022 року, а сама операція із захоплення країни мала відбутися протягом 15 діб — з 20 лютого по 6 березня.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 2 березня російська армія під час вторгнення в Україну втрачає у середньому 1,5 тис. військовослужбовців щодоби, за даними розвідки, наразі втрати налічують понад 7 тисяч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-