Путін думав захопити Україну за три дні - з допиту в СБУ полоненого росіянина

Путін думав захопити Україну за три дні - з допиту в СБУ полоненого росіянина

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України опублікувала відео з допитом полоненого ворожого військовослужбовця, який, серед іншого, заявив, що президент РФ Володимир Путін розраховував захопити Україну за три дні.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба СБ України у Телеграмі.

«Путін розраховував захопити Україну за три дні. Саме такий запас провізії він роздав своїм солдатам, коли відправив воювати на нашу землю. За наказом вищого керівництва РФ у загарбників забрали телефони та документи, видали їжі та води на три дні і відправили воювати з Україною. Про це йдеться у черговому відео СБУ з допитом ворожого окупанта», - зазначається у повідомленні.

У СБУ наголосили, що кремлівський план бліцкригу вже провалився, а «ми на своїй землі і будемо боронити її до останнього!».

24 лютого країна-агресор Російська федерація за вказівкою свого очільника Володимира Путіна оголосила війну Україні і розпочала масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, адміністративні будівлі та житлові будинки в містах і селах. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-