США оголосять про закриття авіапростору для російських літаків – WSJ

США оголосять про закриття авіапростору для російських літаків – WSJ

Укрінформ
Американський уряд готується оголосити додаткові заходи щодо ізоляції Росії, які передбачатимуть заборону російським літакам перебувати в повітряному просторі Сполучених Штатів.

Про це повідомляє видання The Wall Street Journal із посиланням на представників адміністрації президента, передає Укрінформ.

«Очікується, що указ про заборону перебування російських літаків у повітряному просторі США буде видано впродовж наступних 24 годин», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Європейський Союз ухвалив рішення про закриття повітряного простору для повітряних суден, зареєстрованих у Росії, а також транспорту, який належить або зафрахтований російською юридичною або фізичною особою. До цих санкцій, зумовлених війною, яку Росія веде в Україні, приєдналися деякі інші країни.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: DANIEL SLIM/AGENCE FRANCE-PRESSE/GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-