Маріуполь та Волноваха – під тиском ворога, але тримаються

Маріуполь та Волноваха – під тиском ворога, але тримаються

Укрінформ
На Донеччині міста Маріуполь та Волноваха перебувають під тиском ворога, але тримаються.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

«Неспокійна ніч з 28 лютого на 1 березня. Найважливіше — Маріуполь та Волноваха наші! Обидва міста перебувають під тиском ворога, але тримаються. У Маріуполі через ворожі обстріли перебито лінії електропередач, місто без електрики. Волноваха майже знищена, звідти евакуйовано близько 30 людей, ще сотня виїхала самостійно», - написав очільник області.

За його словами, приблизно о 5 ранку були обстріли в районі Новоселівки Третьої, цивільне населення не постраждало.

У Верхньоторецькому частково мешканці відновили електропостачання власними силами. Без електропостачання залишаються селища Тоненьке, Сєвєрне, Водяне, Невельське та Новоселівка Друга.

Кириленко зазначив, що у Красногорівці о 01:50 було випущено 12 снарядів АГС. З 5-6 ранку почалися обстріли в напрямку Луганського, постраждалих цивільних немає.

«Ми пережили страшну зиму і починаємо нову українську весну. Слава ЗСУ! Смерть окупантам», - написав керівник Донеччини.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-