Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Російська пропаганда вже в суботу готувала переможні публікації

Російська пропаганда вже в суботу готувала переможні публікації

Укрінформ
Але це виявилося смертю і полон тисяч окупантів

Одеса - моє рідне місто. Зараз воно живе у військових умовах. Спілкуючись з близькими, хто там, читаючи їхні пости, відчуваю їх настрій, почуття ліктя та готовність чинити опір окупантам. Мої колеги, друзі, одеські журналісти старанно і наполегливо працюють. Ось дуже цікавий і показовий матеріал про чергове проголошення російських пропагандистів, які працюють під прямим керівництвом злочинного кремлівського режиму.

Про це йдеться в редакційному матеріалі популярного одеського порталу Думская. ні. Найкращий шлях! Деталі - https://dumskaya.net/news/skotnyy-dvor-hochet-stat-evraziey-rossiyskaya-vl-160451/

“Скотний двор” хоче стати “Євразією”: російська влада помилково опублікувала процедуру імпічменту

За останні дні сталося чимало подій - героїчних і трагічних. Російські літаки та спалені російські танки обстріляли ракетами українські міста та школи.

Але ще одна важлива подія сталася вчора вранці не в Україні, а в затишному офісі державного російського інформагентства "РІА Новости".

У суботу російський військовий автомобіль, частина якого була "державна преса", спричинив чергову збій. За недбалостю штабу вийшла стаття з дуже характерною назвою "Вторгнення Росії і нового світу".

Він вийшов о 8:00 суботи, 26 лютого, і незабаром був видалений з сайту. Але вона встигла потрапити до веб-архіву і доступна за посиланням.

Очевидно, що автор статті написав це заздалегідь. З відеозапису допитів полонених відомо, що за планами Москви, до того часу (48 годин після відкритого нападу Росії та Білорусі на Україну) наша країна повинна була вже капітулювати. Тож автор написав про це як остаточний факт: "Україна повернулася до Росії.""

Але щось пішло не так - тисячу разів за ці дні, мабуть. Автор навіть уявити не міг, що Україна буде стояти і воювати. Автор не припускав, що те, що він пише, стане не переможним відношенням та ідеологічним зміцненням окупованих кордонів, а реальним проявом провини

Після прочитання всім стає зрозуміло: те, що сьогодні відбувається - це не "конфлікт Росії та України". Це напад на сучасний світ, це спроба Москви грубою військовою силою заблокувати всю людську цивілізацію в її нинішньому вигляді і привести її у відповідність до своїх імперських ілюзій, які автор без сорому називає "не" З світом о мій.

Кожен, хто читав Оруеллу, побачить чіткі обриси цього нового світу в цьому тексті: "Шотландський суд" заявив про свої претензії стати "Євразією".

Ось чому правда така: зараз Україна бореться один за одним проти скотного двору і захищає весь сучасний світ, щоб не перетворитися на антиутопію Оруела.

Автор тексту був свято впевнений, що о 8 ранку 26 лютого 2022 року Росія буде переможцем - а переможців, як відомо, не судять. Але в цей день все пішло не так. І це (можливо! ) це було б пробачення для переможця, перетворюється на явку провини.

Росія зараз не переможець. І в Москві це чудово розуміють. Саме тому цю публікацію швидко і страшно видалили.

Але тепер, після цього витоку від криворуких московських пропагандистів, будь-якій людині, яка не хоче жити в Оруллівській антиутопії, все має бути предельно зрозуміло: це не війна України з Росією. Це війна Росії проти всіх людей світу які не хочуть жити в Оруеловській антиутопії.

І так вийшло, що ми, українці, на самому краю цієї війни. А що стосується всіх інших, кому дорогий сучасний світ - хай роблять, що хочуть. Кожен може "не дивитися вгору" - це його особистий вибір. Тільки українці не можуть собі цього дозволити. Тепер треба стояти і боротися, не за себе, а за весь світ.

Ми все одно переможемо. Але головне питання на сьогодні: як весь світ допоможе Україні у цій вирішальній битві.

СМЕРТЬ РОСІЙСЬКИМ ОКУПАНТАМ!""

Матеріал також перекладено англійською мовою. Найкращий шлях! Деталі - https://dumskaya.net/news/the-animal-farm-wants-to-become-eurasia-russian-160455/

Олег Кудрін

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-