СБУ закликає повідомляти про вразливості у кіберзахисті російських об’єктів у спеціальний чат-бот

СБУ закликає повідомляти про вразливості у кіберзахисті російських об’єктів у спеціальний чат-бот

Укрінформ
Служба безпеки України відкриває кіберфронт і закликає громадян допомагати українським кіберфахівцям зламувати ресурси загарбника.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба СБУ поінформувала у Телеграмі.

«За минулі дні ми отримали багато корисної інформації про переміщення ворога та його ДРГ. Завдяки вам чимало окупантів було знищено. А від сьогодні у чат-боті @stop_russian_war_bot з’явилася нова функція – для боротьби на кіберфронті. Якщо ви помітили будь-які вразливі точки у кіберзахисті російських об’єктів (баги, бекдори, входи, логіни та паролі) – обов’язково повідомляйте про них чат-боту», - поінформували в СБУ.

Зазначається, що це можуть бути вразливості в електронній пошті, вебсайтах, онлайн-банкінгу, системах управління, комп`ютерних мережах, центрах сертифікації, ключах, месенджерах, соцмережах.

«Українські кіберфахівці використають цю інформацію, щоб боротися з окупантом! Функція передачі таких даних доступна у розділі чат-боту «Кіберфронт». Зупинимо російські війська разом – на нашій землі і в нашому кіберпросторі», - повідомили в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, 26 лютого в Україні було створено спеціальний чат-бот, у якому громадяни зможуть повідомляти про ворожі війська, техніку та ДРГ.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-