У Макарові ЗСУ «відпрацювали» по російських «Буках»

У Макарові ЗСУ «відпрацювали» по російських «Буках»

Укрінформ
У Макарові Київської області українські війська знищили російські зенітно-ракетні комплекси "Бук".

Про це Укрінформу повідомили джерела в ЗСУ.

"Наші "відпрацювали" їхні "Буки", - сказало джерело.

Кількість знищених "Буків" уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 27 лютого у Макарові на Київщині точаться запеклі бої, на дорогах багато ворожої техніки.

З місця події агентству повідомили, що спочатку пролетів дрон. За два метри від будинку був великий вибух, "феєрверк із тисячі вогнів", потім була перестрілка, і знову вибухи.

Очевидці також бачили 2 “Буки”, бензовоз, тентовану машину, розповідають про сильний шум від танків. За їхніми словами, один танк після обстрілу прогримів десь поряд і пішов на трасу, але потім "туди щось прилетіло і, напевно, його знешкодили".

Російські танки намагаються потрапити до Києва через Макарів. Близько 14.00 27 лютого мешканка Макарова повідомила Укрінформу, що стоїть колона окупантів - 15 танків, 25 БТР, 15 "Уралів" з людьми. Напрямок - на Київ чи Житомир. Інші очевидці повідомляли, що російські танки стали між Макаровим і Гавронщиною. Друга частина пішла через Макарів на Житомирську трасу. Шукають вихід на Київ.

В оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ щодо російського вторгнення станом на 18:00 повідомлялося, що у напрямку Макарів - Київ рухається колона, для прикриття на бронетехніці ворог розмістив дітей та жінок.

У Збройних силах України закликали громадян знищувати ворожу техніку або повідомляти про її пересування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-