Дії Зеленського підтримують 91% українців

Дії Зеленського підтримують 91% українців

Опитування
Укрінформ
Підтримка Президента Володимира Зеленського в умовах ескалації конфлікту з РФ за останній тиждень зросла до 91%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», передає Укрінформ.

"91% українців підтримують дії Президента Зеленського. Не підтримують – 6%, не змогли відповісти – 3%. Важливо, що з грудня 2021 року підтримка дій Президента України зросла втричі", - йдеться у повідомленні.

При цьому, за результатами соцдослідження, 70% опитаних впевнені, що Україна зможе відбити напад російських окупантів, 16% - не впевненні. Рівень віри у власні Збройні сили за останній тиждень суттєво зріс. У жодному регіоні не спостерігається переважання песимістичних настроїв. Найвищий рівень впевненості у ЗСУ - на Заході та у Центрі (75-78%). Відносно нижчий – на Півдні та Сході (64-66%).

"У всіх регіонах країни спостерігається надзвичайно високий рівень підтримки Зеленського: на Заході та у Центрі (понад 90%), на Сході та Півдні – понад 80%" - додали соціологи.

Опитування проводилося серед аудиторії населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,2%. Терміни проведення: 26-27 лютого 2022 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-