Маріуполь під контролем ЗСУ, окупанти обстрілюють навколишні селища - міськрада

Маріуполь під контролем ЗСУ, окупанти обстрілюють навколишні селища - міськрада

Укрінформ
Місто Маріуполь станом на 7.00 знаходиться під контролем українських військових, біля міста йдуть обстріли російськими окупантами мирних селищ.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці Маріупольська міська рада.

«Маріуполь під контролем українських військових. Ведеться позиційне протистояння. Збройні сили України стоять на захисті. Біля міста йдуть обстріли по мирним селищам з боку військових Російської Федерації», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті авіаудару вчора постраждало селище Сартана.

Електрозабезпечення у місті без змін - по вулицях Лівобережного та Кальміуського районів, як і раніше, відключено 188 трансформаторних підстанцій. Без електроенергії залишаються 41 229 абонентів. Через обстріли у підприємства не має доступу до ліній.

Теплопостачання також без змін - залишаються знеструмленими (лінії Місто-8, Місто-3). У зв'язку із зупинкою металургійного комбінату ім. Ілліча, наразі 54 житлові будинки залишаються без опалення.

Насосні станції працюють в штатному режимі, у Лівобережному районі насосні залишаються переведеними на резервні лінії електропостачання.

Муніципальний транспорт виїхав на лінії, працює на безоплатній основі. У зв'язку з військовими діями частина доріг засипана шлаком. Маршрути виконуються зі зміненою схемою руху.

Міський голова 24 лютого дав наказ відкрити всі сховища, перелік місць для укриття опубліковані на сайті міськради та на її сторінці у Фейсбуці.

Як передає Укрінформ, в Україні четверту добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-