Ворожі агенти розпитують у месенджерах, як дістатися до Києва і Борисполя

Ворожі агенти розпитують у месенджерах, як дістатися до Києва і Борисполя

Укрінформ
У групах різних месенджерів Київщини деякі особи активно розпитують, як дістатися до Києва чи Борисполя, і всі ці особи – нові учасники таких груп, долучилися до них лише з 25 лютого та пишуть здебільшого російською мовою.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Національної гвардії України (НГУ) у Фейсбуці.

Уточнюється, що форуми та групи у месенджерах WhatsApp, Viber, Telegram, Facebook Київщини масовано заполонили однакові повідомлення: автори дописів активно розпитують у різних варіаціях про те, як дістатись до Києва, хто може підвезти з маленькою дитиною до Києва, як дістатись з Броварів до Борисполя.

«У всіх авторів є однакова особливість: всі вони — нові учасники груп Київщини, долучились до груп лише з 25 лютого, пишуть здебільшого російською мовою. Шановні мешканці Київщини, будьте уважними! Особи, які розпитують інформацію, — це ворожі агенти. Не вказуйте маршрути руху, як і куди дістатись та де ще є вільні і доступні дороги»,- поінформували у Нацгвардії.

У відомстві закликали громадян, якщо вони побачили ці питання і переконалися, що автор питання є новим учасником форуму, подавати скаргу адміну групи, великими літерами у коментарях писати, що автор опитування — це ворог, який збирає інформацію.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4-ї години ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-